Er VIRKELIG træt - efter en vandretur til Koh Changs højseste punkt. I 32 gr. varme

Hvorfor denne blog?

Jeg hedder Benthe. Jeg er født i 1947 og præsenterer mig her med et foto af ” træt pensionist efter en vandretur til Koh Changs øverste punkt i 32 graders varme.”

Jeg har længe haft lyst til at dele alt muligt om de rejseoplevelser, jeg har haft alene. Dele erfaringer, som andre måske kan bruge.

Der kan være mange grunde til at rejse alene: De to overordnede kan helt enkelt deles op i, at du enten ikke har nogen at rejse med, eller det har du, men du gider ikke alt det bøvl, det kan give med at blive enige om hvorhen og hvordan. Når du først er begyndt at rejse alene, vil du få øjnene op for alle de muligheder, der ligger i det. Bl.a. at du er mere tilgængelig og derfor nemmere kommer i kontakt med folk i de lande, du besøger. Og du er mere i kontakt med dig selv og dine egne oplevelser.

Men hvad gør man som single, hvis man har lyst til at rejse alene? Og hvad gør man, hvis man er single, kvinde, 50-60 eller derover – og ikke kan se pakkerejser som en mulighed?

Jeg tror, at jeg selv ville dø langsomt, hvis jeg altid skulle rejse på den måde, fordi jeg synes, det er kedeligt. Og fordi jeg som single-rejsende må betale ekstra, hvis jeg ikke vil dele værelse med en komplet ukendt person.

Nogle rejsebureauer organiserer singlerejser, hvor du som single deltager i en grupperejse.

At planlægge det hele selv er både mere spændende – og langt billigere. Jeg vil gerne overbevise dig om, at det er enkelt, ligetil, ligegyldigt, hvor gammel du er, at det aldrig er for sent at rejse rundt uden sikkerhedsnet. Havde faktisk først tænkt at kalde bloggen pensionistrejser.

Og, ja, du er selvfølgelig velkommen til at læse med, hvis du er single mand. Og jer, der rejser som par  – og gerne vil ud af pakkerejse-reservaterne.

Verden står åben.

6 tanker om “Hvorfor denne blog?”

 1. Kære Benthe
  Jeg er så ærgerlig over at jeg først nu finder dig på nettet. Jeg er ved at skrive en bog
  OPLEV EUROPA MED TOG
  – en rejseantologi for individuelle rejsende
  Bogen er ved at blive opsat, så jeg kan kun nå at få et par linier med om din hjemmeside, men du kan glæde dig:
  Jeg har en Facebook side om Interrail og togrejser i Europa:
  https://www.facebook.com/groups/togrejser/
  Du er meget meget velkommeni gruppen.
  Hilsen
  Britt Sallingboe

  1. Det lyder spændende, Britt. Har lige kort tjekket din facebook-side – men jeg er i Nepal pt. så får først tid til at nærlæse senere.
   Hilsen Benthe

 2. Hej Benthe
  Er lige inde og kigge på din blog, meget spændende at se og læse om dine oplevelser 😀

  Anna
  Det er mig der kender din bror..

  Håber alt vel

 3. Hej Benthe, jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle kontakte dig andet end gennem denne tråd! Jeg er en frisk 20-årig pige, der overvejer at rejse alene til Nepal – og bo hos lokalbefolkningen, men også i templer/klostre for at meditere. Jeg ville i den forbindelse høre, om du har nogle gode råd – i så fald, må du meget gerne kontakte mig over e-mail 🙂

  De bedste hilsner Emma!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.