Atlanterhavet

Allerede to hele dage her. Jeg bruger tiden til små ting. Som at sidde og nyde at kigge ud over Atlanterhavet. Glo på bølgerne om morgenen, på solnedgangen om aftenen.

Det er vist kun tredje gang i mit liv, at jeg er så tæt på Atlanten. Selv om det er umuligt at se, at det er lige ved det hav, jeg befinder mig, så folder den indre oplevelse sig ud: At være lillebitte på en lillebitte ø, omgivet af så stort et ocean. Og mine tanker strejfer Columbus, som måske/ måske ikke gjorde ophold på Gran Canaria, inden han begyndte den lange rejse.

Lang travetur i går mod et arkæologisk center med en nekropol, hvor gravene er bygget op af lavasten. (Maipés Arkæologiske Park). Begravelsesritualer fascinerer mig, og det føltes godt at tilbringe tid i solskin og let vind omgivet af de dødes by, og den stilhed, der var der.

Udgivet af

Benthe

Jeg hedder Benthe Ladefoged Nielsen. Jeg er født i 1947. Tidligere psykoterapeut. Har været på pension siden 2012 og er derfor i den lykkelige situation, at en rejse på en måned eller halvanden ikke længere indebærer, at al ferien nu er opbrugt. Jeg vil gerne overbevise dig om, at det er enkelt, ligetil, ligegyldigt, hvor gammel du er. Og at det aldrig er for sent at rejse rundt uden sikkerhedsnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.