At overvurdere mig selv

Altså – jeg overvurderer mig selv, når jeg tror, at jeg kan tage til et ukendt sted og så bare skrive (fortsætte alt det, jeg fik struktur på, da jeg var på skriverefugium). Det er jo ikke til at lukke døren til omverdenen, der kalder. Og maven, der skal have lidt sol. Og den sol, der for øvrigt skal lagres i kroppen og på nethinden, inden vinteren bliver helt mørk.

Lille tur, men langsom, til Las Salinas lige nord for byen. Naturlige swimmingpools beskyttet mod oceanet af vulkanske rør og sten. For mig var det dog for koldt at bade. Luften 23 grader, men blæsende – og vandet køligt, mildt sagt. Men at ligge og lytte til Atlanterhavet var lige så godt.

I morgen tager jeg nok en lokalbus for at komme så tæt på, som jeg kan, til  Europas eneste kaffeplantage, og så gå det sidste stykke.

Udgivet af

Benthe

Jeg hedder Benthe Ladefoged Nielsen. Jeg er født i 1947. Tidligere psykoterapeut. Har været på pension siden 2012 og er derfor i den lykkelige situation, at en rejse på en måned eller halvanden ikke længere indebærer, at al ferien nu er opbrugt. Jeg vil gerne overbevise dig om, at det er enkelt, ligetil, ligegyldigt, hvor gammel du er. Og at det aldrig er for sent at rejse rundt uden sikkerhedsnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.