Afbudsrejser

Jeg vil prøve noget, som jeg ikke har prøvet før: Finde en afbudsrejse.

Jeg synes, at jeg ikke har fået sol nok denne sommer. Mange har stønnet over hedebølgen. Men – ærlig talt – var det ikke kun en uge? Her omkring synes jeg, at der har været utrolig meget regn, blæst – og køligt. Jamen, jeg burde vel være glad pga. klimaet. Min evige ambivalens er, at jeg på den ene side gerne vil gøre mit til at bremse klimaforandringerne. Og på den anden side nyder jeg i den grad varme, sol og tørt vejr.

Har sommeren virkelig været som en slags efterår? Eller er det bare mig? Er det fordi jeg ikke længere har egen have, ikke kan gå ud hvert øjeblik solstrålerne bryder gennem skyerne? Er det et udslag af det at blive gammel?

Jeg længes i hvert fald efter solen og varmen og har nu besluttet, at jeg lader de sidste 2 uger af september stå gabende tomme uden aftaler, så jeg kan rejse med kort varsel. Og jeg leder derfor efter afbudsrejser. Det betyder, at jeg tager på en slags charterferie, og det har jeg ikke prøvet ret meget i mit liv. Et par familieferier, hvor vi brugte charterhotellet som base for så at tage på ture rundt i Tyrkiet.

Men det ku’ være en billig måde at rejse på. Jeg får et værelse, hvor jeg kan bruge formiddagene til skriverier, som gerne skulle struktureres – og eftermiddagene til sol og sommer.

Indtil videre får jeg emails fra “Travelmarket”. Jeg sender følere ud. Når der står en mulighed om to dage – rejse til f.eks. Tyrkiet, en uge med fly og hotel til 2000 kr. – jamen: Når jeg så går ind og tjekker, så bliver det næsten det dobbelte, fordi jeg rejser alene!!!

Er der nogen af jer derude, der har links til billige rejser/ afbudsrejser. Destination underordnet. Bare der er sol.

 

Udgivet af

Benthe

Jeg hedder Benthe Ladefoged Nielsen. Jeg er født i 1947. Tidligere psykoterapeut. Har været på pension siden 2012 og er derfor i den lykkelige situation, at en rejse på en måned eller halvanden ikke længere indebærer, at al ferien nu er opbrugt. Jeg vil gerne overbevise dig om, at det er enkelt, ligetil, ligegyldigt, hvor gammel du er. Og at det aldrig er for sent at rejse rundt uden sikkerhedsnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.